ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα Γερμανική γλώσσα και φιλολογία και έκανα μεταπτυχιακό στην επικοινωνία και εφαρμοσμένη γλωσσολογία σε ελληνικά και γερμανικά πολιτικά κείμενα.
Έχω παρακολουθήσει κύκλους σεμιναρίων για τις έμφυλες διακρίσεις, για τις οποίες έχω μεγάλη ευαισθησία. Αυτή τη στιγμή ανοίγω την ατζέντα για την Παιδεία στην Μακεδονία. Οραματίζομαι η πόλη μας να γίνει εκπαιδευτικό κέντρο των Βαλκανίων.

Ταυτόχρονα φοίτησα σε ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας και σε σχολή θεάτρου. Έχω συμμετάσχει σε ευρωπαϊκά σεμινάρια επιμόρφωσης για δημοσιογράφους και σεμινάρια γλωσσολογίας. Μιλάω πέντε γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ρώσικα και λίγα ιταλικά. Έχω παρακολουθήσει δύο κύκλους σεμιναρίων και για την έμφυλες διακρίσεις, για τις οποίες έχω μεγάλη ευαισθησία. Αυτή τη στιγμή ανοίγω την ατζέντα για την Παιδεία στην Μακεδονία. Οραματίζομαι η πόλη μας να γίνει εκπαιδευτικό κέντρο των Βαλκανίων.

Έχω δουλέψει στην Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης, στην ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, Mega channel, στις εφημερίδες Απογευματινή και Μακεδονία (όπου δημιούργησα και διηύθυνα 3 περιοδικά), στο γραφείο τύπου της Euromedica,  στον ραδιοφωνικό σταθμό Amagi  και συνεργάζομαι  με πολλά περιοδικά και site ως αρθρογράφος.  Από τον Αύγουστο του 2015, οπότε και πέτυχα πρώτη σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, εργάζομαι στην ΕΡΤ3 στο πολιτικό ρεπορτάζ παρουσιάζοντας και δικές μου εκπομπές. 

Συμμετέχω εθελοντικά στους Φίλους της Νέας Παραλίας, τα Παιδικά Χωριά SOS, την διοργάνωση Art Thessaloniki, τους μαθητικούς αγώνες «Μαθητές Αγορητές», ενώ είμαι ιδρυτικό μέλος του συλλόγου ΑΣΠΙΔΑ, που έχει βοηθήσει με ιατρική περίθαλψη τα παιδιά από το ΦΑΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Ταυτόχρονα ανήκω στον Πολιτικό Σύνδεσμο Γυναικών. 

Είμαι παντρεμένη και έχω δύο παιδιά.

Όλοι μας θα αφήσουμε ένα σημάδι στον κόσμο, αλλά όλοι μαζί θα κάνουμε τη διαφορά. Γι’ αυτό ψηφίζουμε.